Open kamp, iets voor jou?

Leiding of fourage, iets voor jou?

  • Patattenschillers
  • Knutselaars
  • Vuurmakers
  • Eendagsvliegen

Voel je jezelf geroepen om deel uit te maken van onze ploeg?

P.S. Ervaring in de scouts of ander jeugdwerk is zeker geen vereiste, iedereen die zin heeft om de kinderen een geweldig kamp te bezorgen, is welkom!

De kinderen komen op kamp tussen 5 en 12 augustus, de leiding is er al van 1 augustus en blijft tot 14 augustus. Het voor- en nakamp dient om alles voor te bereiden en af te breken, maar ook gewoon voor de gezelligheid en om iedereen beter te leren kennen!

Wat is Open Kamp?

Open Kamp Opsinjoor is een scoutskamp voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. Meestal zitten ze tijdens het jaar niet in de scouts, maar komen ze gewoon mee met ons op kamp.

Hoe verloopt zo’n kamp?

Open Kamp is een écht scoutskamp. We slapen in tenten, leven en spelen buiten. We doen bosspelen, houden een kookwedstrijd, knutselen een magisch zwaard, gaan op daguitstap,..

Daarnaast is Open Kamp een kamp aangepast aan de deelnemers. Zo kiezen we voor meer begeleiding om tegemoet te komen aan de specifieke noden van de kinderen.µ

Trooper?

Open kamp zit nu ook op trooper.

Wat is dat?

Trooper is een nieuw digitaal platvorm waar je geld inzamelt voor een organisatie/ open kamp. Zonder dat je hier zelf extra geld aan moet uitgeven.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de site van trooper
  2. Zoek 'open kamp opsinjoor' of ga rechtstreeks door hier te klikken
  3. Zoek je favoriete webshop
  4. Bestel wat je wilt

Op deze manier gaat er een commissie van ongeveer 5 % naar jouw gekozen vereniging zonder dat je iets van extra kosten hebt.